You are here: ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ WEB HOSTING

IMAGE Διαφημιστική - Τιμοκατάλογος - Φιλοξενία ιστοσελίδας

prosfores20Ο server στον οποίο φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας είναι κρίσιμης σημασίας, γιατί σε περίπτωση που ο ενδεχόμενος επισκέπτης δεν μπορεί να δει ή αργεί να «κατεβάσει» την ιστοσελίδα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα περιμένει αλλά θα προχωρήσει στην επόμενη. Επιπλέον οι δυνατότητες που προσφέρει το πακέτο φιλοξενίας πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σχεδιασμού της σελίδας.

Στην image προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο φιλοξενίας που μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία μιας ιστοσελίδας όσο σύνθετη και εάν είναι αυτή.

Φιλοσοφία μας είναι να αναλαμβάνουμε εμείς όλο τον τεχνικό φόρτο για τη φιλοξενία της σελίδα σας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία ολοκληρωμένη υπηρεσία, στην οποία οι τεχνικές γνώσεις και λεπτομέρειες δεν είναι απαραίτητες για να έχετε στη διάθεσή σας μια γρήγορη και χωρίς προβλήματα υπηρεσία με απεριόριστες δυνατότητες φιλοξενίας.

Το πακέτο φιλοξενίας που προσφέρουμε περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο για τη φιλοξενία της σελίδας σας και σας απαλλάσσει τελείως από οποιαδήποτε άλλη δυσκολία. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα…

Είδος Κατοχύρωση ονόματος Χώρος Emails Κίνηση Κόστος

Full hosting

(Μία μοναδική λύση για τη λειτουργία της ιστοσελίδας σας, χωρίς καμία απολύτως δική σας επιπλεόν επιβάρυνση για τη λειτουργία της)
Δεν Περιλαμβάνεται 2GB
Απεριόριστα Απεριόριστη

3€ / μήνα

  • Για οποιαδήποτε διαφοροποίηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Οι τιμές είναι ενδεικτικές για πληρωμή με μετρητά, και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.
 
Facebook
Twitter